30 Jul 2010   |     fqemo   |     Brand, Company   |    

Permata Hijrah




Permata Hijrah Enterprise
telah diasaskan oleh dua orang Tabib yang berasal dari Kelantan iaitu Ustaz Mohd Ali dan Ustaz Zulkifli Dollah. Mereka berdua telah menemui satu rahsia khazanah alam untuk perubatan mata yang sangat berkesan hasil dari kajian berlandaskan kitab-kitab lama dan digabungkan dengan kaedah Sains Moden.

Download Vector Logo of  Permata Hijrah

submitted by fqemo









4 Comments

  1. SiKen says:

    Assalam….. Saya ingin tau mcm mana nak Beza kan produk permata hijrah ni yg original ngan yg bukan original……

    Tolong ya….. Bls kat inbox sy

  2. fqemo says:

    W’salam.. Disini bukan laman web rasmi Permata Hijrah, web ini hanya membekalkan logo sahaja. Maaf kerana tidak dpt menjawab persoalan anda..

    p/s: maaf sekali lagi, tak bole nak balas kat inbox sbb takde pulak inboxnye.. letak kat mane? bawah kusi sume takde…

    • admin says:

      w’salam.. hak3..
      tiap kali diorg salah tempat bertanya, aku try google search keyword title post.. > permata hijrah – tp taklak google direct ker sini.. tp camane diorg leh dtg sini nak betanya barang ori ker tak.. ishh2 musykil..

      p/s: fqemo, nak cek emel SiKen, login, tgk dlm menu ‘Comments’

      ni lagi satu akak Faridah ni pon tesesat masuk sini..
      errkk.. aper yg femes sgt sini sampai ramai yg tejebak masuk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.