24 Oct 2008   |     admin   |     Crest & Emblem, Government, Malaysia   |     , , ,

Coat of Arms, Crest, Emblem




Coat of Arms of Malaysia (Jata Negara)

Updated 18 January 2010
Coat of Arms, Crest, Emblem, Symbol of Country or what ever you call it… available here are Coat of Arms of some countries all over the world. Vector logo files in illustrator format free to download…

Coat of Arms
all broken links updated




For international Flags Countries please go to Flags..
Some more others will be added soon… If some coat of arms that was incorrect please mention via comment.. You’re also welcome to contributes vector logos and sent to email..
Credits to wiki

For 14 Malaysian’s states crest please refer to Logo of Malaysian States & Flags. Don’t have Adobe Illustrator to open the files? Kindly refer how to open the logo with Adobe Reader. Support us by links back to vectorise logo to share the free logo with others.









6 Comments

  1. jay says:

    bos mintak logo ILKAP (INS.LAT.KEHAKIMAN & PERUNDANGAN)
    terima kasih^^)

  2. shafek says:

    camne nak dowlond?

  3. Modo says:

    Guise untuk makluman, saya ada buat projek dengan kerajaan dan logo ni adalah tidak sama sekali tidak betul. Sebetulnya adalah yang ini:

    http://pmr.penerangan.gov.my/index.php/profil-malaysia/7955-jata-negara.html

    Terima kasih.

    • gimau says:

      mmg ada bnyak version pon jata ni
      saya pon dah buat berpuluh2 dah job gomen tadak masalah pon pakai version mcm kat atas tu…

      tgk org laa kot, DATOK menteri mana yg cerewet sgt tu, kalo rimau tu muka mcm kucing ok laa boleh terima komen dia 😀

      • Modo says:

        Betui, saya pun ada buat projek gomen sebelum ni dan pakai logo ni, tiada masalah. Tapi client baru ni, dia komen hijau rumput dalam jata tu tak sama, dan kaler rimau tu pun kekuningan.

        Lain client gomen, lain karenah. Malangnya jumpa client mcmni haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *