17 Mar 2010
Via: admin
Cat: School
Tag:

Logo Schools & PreSchools

Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Kajang

update 4 September 2011
Schools & PreSchools vector logo, emblem separated from Logo University, College, Education.. some more school’s logo, probably not listing here, kindly use Search Logo box above.


Schools

 



Pre Schools

 


Higher Educations Logo see Logo University, College, Education

 

Credits & Thanks to:

  1. se7en a.k.a darkcyans for the Kadet Remaja Sek & Politeknik Kota KTggnu…
  2. Ataei Ismail for the Ins. Tadbiran Awam Negara – INTAN, TASSEK & Taska UiTM Melaka..
  3. One Naim for SK & SMK from Kulim..
  4. Datasifu for SMK Putrajaya P14..
  5. Nasir -nasyacamerawork for the SMK Puchong Jaya (A)..
  6. fqemo for Masterskill MUCH, SMK Bandar Baru Bangi, Taski ABIM..








81 Comments

  1. naz says:

    BRO NK LOGO SEK. MEN PENDIDIKAN KHAS VOKASIONAL SHAH ALAM.
    TERIMA KASIHHH…

  2. Azharie says:

    salam, boleh dapatkan logo sk taman selasih, batu caves

  3. Mark says:

    Salam, boleh dapatkan logo SBP Integrasi Gombak. Segala bantuan amat dihargai.

  4. hafiztri shah says:

    Salam..boleh tak dapatkan logo SMK sri damai Kuantan..TQ

  5. azlan shah says:

    Nak logo SMK Taman Melawati .. kalau ada

  6. lizza says:

    Salam, boleh dapatkan logo SJK (C) CHIAO CHEE SELANDAR, JASIN Segala bantuan amat dihargai.

  7. halinothman says:

    salam,
    boleh saya dapatkan logo SK Proton City, Tanjong Malim Perak.
    segala jasa tuan, saya hargai dengan ucapan terima kasih.

  8. jaimeow says:

    Minta maaf dulu lah… baru nak belajar ni.. kalau ada yang sudi tujuk ajar.. bagaimana caranya nak buat teks dalam bulatan penuh, macam cop bulat tu… puas dah diri ini mancari… hanya jumpa separuh bulat je.. saya guna illustrator cs3 je. tq

  9. fqemo says:

    senang je.. memula buat bulat.. lepas tu click text, (shortcut = T)
    click kat bulat tu.. tada..!!! dah boleh tulis dalam bulatan.. Kalau nak tulis dalam bulatan pulak, just drag je text yg dah siap taip ke dalam bulatan tu, tapi kena slow2 sebab nanti tak jadik.. kena pandai main tikus tu.. thankzzzZZzzz..

  10. palacca says:

    fqemo… sy try buat… naper xde bunyi tada..!!! ? huhuhu..

1 2 3 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *





ADVERTISEMENT