Realistic Vector Illustration
Realistic Vector Illustration
Logo Tracing
Logo Tracing
Engine Illustration
Engine Illustration
Building Vector Illustration
Building Vector Illustration

Trace Logo

We Trace Logo to Convert Raster image to Vector manually for perfection, no auto trace software or ‘live trace’ function used. We’ve vectorised thousands of logo tracing works and here are some of our jobs done..

 

 

How It Works

 

  1. Provide us the image(s) via the blue button Trace Logo Form at the left side to make your request. Choose your budget, ‘I agree to pay’ fee in the form.
  2. We receive & analyse the image(s) that you submit, if the image(s) is not acceptable, (poor quality, too small or very complicated) we might not proceed with the job requests. If we satisfy with the request order and the image(s) quality, we will proceed your request.
  3. After completing the Tracing work, member in charged will contact you and email the sample traced logo in jpeg format together with payment claim. Once you satisfy with the sample trace, kindly make the payment (as agreed), submit the proof of payment to him/her, and he/she will send the master copy, the vector file(s) to your email.

 

We provide affordable fees for this job, to proceed with Trace Logo request, click the Trace Logo Form at the left screen.

…..

45 comments

  1. shahril

    Assalam to Vectorise Team…
    vector yang di minta telah diterima.. jutaan terima kasih pada team vectorise yang memberi serta menyiapkan dalam kadar segera dan memberi respon dengan segera…
    thanks alot to all of u & all the best…

    regards,
    shahril.

    1. vectorism

      thanks for your trust ; )

  2. ina

    please draw for me logo persatuan pengguna
    islam malaysia (PPIM) urgent

    thanks a lot

    1. vectorism

      this is Paid Service,
      kindly use our TRACE LOGO Form below to make order..
      tq

  3. Alias Lani

    Salam,

    Berapa harga satu artworks yang di trace from raster to vector? Boleh kan kita kerjasama berdasarkan pada fixed profit percentage of sale of T Shirt? No tel saya 0162266855 dan saya mempunyai media transfer Tshirt printing dan akan memblei DTG bulan depan.

    1. vectorism

      w’salam..
      depends pada artwork.. simple, medium, complicated.. harga boleh usha kat ‘Trace Logo Form’ (blue button) bottom of page..

      so far kami tak buat deal dgn mana² pihak base on fixed profit % of any sale.. pihak kami charge atas apa yg kami offer / buat shj.. tq.

      service kami ni hanya utk membantu pada kadar minimum & sekiranya kami tak bz dgn kerja² kami..

  4. Amirun Nez

    Bro , logo khat yang ditulis free hand , korang boleh trace jugak ka ??? saya dah cuba banyak kali , nak guna font khat tapi tak sama sebab khat tu ditulis free hand.

    1. vectorism

      bergantung pada:
      • image kualiti
      • complexity
      khat tersebut..

  5. Dharma

    Berapa harga untuk logo institut pengurusan kesihatan bangsar dalam format ai. Terima kasih..

    1. vectorism

      takde sample image ker..?
      (bergantung kpd simple / complicated nye logo tersebut)

  6. walidz

    knp dah xder page not found?

    1. vectorism

      jamm.. server cpu & memory over load

  7. annekiara

    Salam , ade tak design cadbury yg boleh buat kad kahwin , urgent . kalau ada send me please , TQ

    1. vectorism

      w’salam.. takde..

  8. redza

    how much does a design cost?

    1. vectorism

      it depends.. what we offer here are..
      • Trace logo (vector)
      • Logo Design
      • Vector Illustration
      as you can see at links above

  9. HBO

    Hollaa..

    Bro, jika Trace artwork dan Minta ubah sedikit untul artwork boleh buat? Sebab artwork Copy Cat daripada overseas. Dan jadi kesalahan ke jika Konsep sama 80% dan Selebihnya idea kita pada artwork. Dimana boleh saya Hantar Konsep design untuk dilihat pihak anda & dapatkan Quotation.

    1. vectorism

      trace logo mmg boleh, tapi kalo ada istilah ‘copy cat’ tu tak brani nk ckp laa bro.. apa pon sila emel kami di..
      vectorism [a] yahoo dot com

  10. Amer

    bro logo persatuan taekwando malaysia takde ye bro?..

    1. vectorism

      bro tanya kat vectorise logo ← sana ek’..
      sini vectorise services hanya kalau nak order jer..

  11. mohd azreen

    bro bley bagi no contact & bank account… untuk apa-apa pertanyaan bley call sy or whatsapp.. tq

    1. vectorism

      dah emel.. tq.

  12. ahmad rizal

    Kalau nak terangkan logo sekolah dan bagi clear boleh buat tak? Logo diambil dari web untuk tujuan printing. Tq

    1. vectorism

      insyllh boleh.. asalkan jgn urgent..

  13. ahmad rizal

    Selalu brape lama bole siap?

    1. vectorism

      biasa kalo tak bz kejap jer..
      apa pon tgk pada image tu dulu, komplikated tak..

  14. Zuria

    Salam. Boleh tolong trace logo Tabung Baitulmal Sarawak? Berapa lama boleh siap dan berapa kos nya.
    terima kasih.

    1. vectorism

      w’salam.. sila cek emel, kami dah reply..
      terima kasih..

  15. amirulnasri

    boss..boleh tinggalkan contact..untuk pertanyaan…tq

    1. vectorism

      boleh, sila klik contact kat atas..
      contact tu akan masuk emel, dari situ nnt kita boleh share whassapp no.
      (maaf lambat reply tuan)

  16. Zaidin Ahmad

    brapa upah trace logo…

    1. vectorism

      ada button link ‘Trace Logo Request Form’ color blue at bottom left bawah ni, klik button blue tu..

  17. Faiz

    bila klik form tak appear apa-apa dan blank…

    1. vectorism

      ok nanti kami cek apa masalahnye..
      thanks..

  18. Zaidi

    saya cuba buka trace logo request form..tapi screen putih jer..xkeluar ape2..
    mcm mana yer?

    1. vectorism

      cek emel..

  19. Azlan

    Saya nak mohon tuan trace 2 logo. Bila saya nak isi request form tapi blank window. Macam mana ya tuan?

    1. vectorism

      maaf tuan lambat reply..
      boleh juga melalui Contact page di atas..

  20. SAZILA

    Hi,
    Bagaimana saya ingin buat bayaran untuk logo tersebut? Saya sudah hantar email perlu ke sy create jotform?

    1. vectorism

      emel diterima, kami sudah reply di emel, sila cek.. t.kasih

  21. Faruqhi

    hi..saya nak minta tuan trace logo. apa prosedurnya?

    1. vectorism

      tuan pergi ke menu atas; → Service → Trace Logo..
      lepas tu nanti ada nampak button biru seblah kiri tulis ‘Trace Logo Form’, klik..
      bila kluar popup form, tuan isi maklumat dlm tu..
      atau..
      pada menu atas, terus klik ‘Contact’

  22. Shamsul

    Saya nak trace logo mcm mana nk request service

    1. vectorism

      emel diterima, terima kasih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *