Kelas Adobe Illustrator Personal

Belajar Adobe Illustrator CC 2019

Belajar Adobe Illustrator CC - Personal Tutor

Kami juga menyediakan Kelas Adobe Illustrator CC secara personal, (1 on 1 training), mengajar Illustrator secara perseorangan atau berdua.

Pakej Kelas Adobe Illustrator CC Personal ini khas untuk:

  • seorang, atau berdua, atau tidak lebih 3 orang (untuk lebih mudah fokus),
  • mereka yang hendak set tarikh sendiri (Sabtu & Ahad atau cuti umum sahaja),
  • mereka yang hendak belajar berkaitan bidang tugas tertentu (contohnya untuk tujuan printing),
  • mereka yang serius mahu belajar Adobe Illustrator dan gunakannya dalam pekerjaan, BUKAN untuk Sijil atau suka² (tiada Sijil akan dikeluarkan),
  • mereka yang tidak tahu langsung menggunakan Adobe Illustrator, (yang tahu sedikit pun boleh asalkan serius mahu tambah skill).

 

Training secara persendirian ini adalah lebih mudah dijalankan berdasarkan pengalaman, kerana skop pembelajaran lebih fokus kepada matlamat penggunaa A. Illustrator.

Berbanding training secara Kelas yang ramai, modul pembelajaran lebih umum & menyeluruh, banyak masa diperlukan untuk cover berbagai Tools yang mungkin tak perlu.

Jadi kami mengambil inisiatif untuk membuka peluang kepada sesiapa yang berminat nak belajar Adobe Illustrator CC secara personal tutor boleh hubungi kami.

Foto Galeri Kelas Adobe Illustrator

Masa, Tempat & Keperluan

TarikhSila nyatakan tarikh pilihan selewatnya 2 minggu sebelum tarikh pilihan
HariSabtu & Ahad, atau 1 Hari Cuti umum.
2 Hari Pembelajaran.
Masa (Jam)14 jam (7 jam sehari x 2 hari).
9 am ~ 5 pm (atau 10 am ~ 6 pm)
Waktu Rehat & Solat 1 pm ~ 2 pm
TempatTaman Sri Gombak, atau di tempat anda (kos pengangkutan akan ditambah)
KeperluanSediakan Laptop dengan mouse. Sebaiknya laptop dengan spec yang cukup untuk tugasan grafik, serta screen size 15″ sebaik²nya.
*PerisianSila download & install dahulu Adobe Illustrator Trial ini, sekiranya anda masih belum memilikinya, (sumber dari web rasmi Adobe adalah versi terkini 2019).
ModulKami akan sediakan modul pembelajaran.
YuranRM300
Harga biasa

* Untuk beginner sebaiknya guna Adobe Illustrator CC versi awal (2013 – 2015), kerana interface & features yang lebih ringan & simple. Versi 2019 lebih complicated untuk beginner.

HARGA PROMOSI : RM300 sahaja untuk 2 hari Belajar Adobe Illustrator CC Personal.

Tawaran & masa promosi adalah terhad. Hanya untuk 1, 2, atau 3 orang sahaja. Sila hubungi kami dengan mengisi maklumat di ‘Contact form’ melalui button di bawah.

Semasa menghubungi kami untuk menempah Kelas Belajar Adobe Illustrator CC nanti, sila nyatakan maklumat Tarikh & Hari seperti di jadual atas.