Trace Logo
Convert Raster image to Vector format..
jpg to Ai / EPS


Logo Design
Specifically for Logo Design service..
Logo for Brand, Business, Product..


Vector Illustration
Illustrations & Designs other than logo..
Graphic, Object, Figure, Portrait, Map..


We Trace Logo to Convert Raster image to Vector manually for perfection, no auto trace software or ‘live trace’ function used. We’ve vectorised thousands of logo tracing works and here are some of our jobs done..

 

 

How It Works

 

  1. Provide us the image(s) via Trace Logo Request Form button below to make your request. Choose your budget, ‘I agree to pay’ fee in the form.
  2. We receive & analyse the image(s) that you submit, if the image(s) is not acceptable, (poor quality, too small or very complicated) we might not proceed with the job requests. If we satisfy with the request order and the image(s) quality, we will proceed your request.
  3. After completing the Tracing work, member in charged will contact you and email the sample traced logo in jpeg format together with payment claim. Once you satisfy with the sample trace, kindly make the payment (as agreed), submit the proof of payment to him/her, and he/she will send the master copy, the vector file(s) to your email.

 

We provide affordable fees for this job, to proceed with Trace Logo request, click the Trace Logo Request Form at the bottom left.

37 Responses to Trace Logo

  1. shahril says:

    Assalam to Vectorise Team…
    vector yang di minta telah diterima.. jutaan terima kasih pada team vectorise yang memberi serta menyiapkan dalam kadar segera dan memberi respon dengan segera…
    thanks alot to all of u & all the best…

    regards,
    shahril.

  2. ina says:

    please draw for me logo persatuan pengguna
    islam malaysia (PPIM) urgent

    thanks a lot

  3. Alias Lani says:

    Salam,

    Berapa harga satu artworks yang di trace from raster to vector? Boleh kan kita kerjasama berdasarkan pada fixed profit percentage of sale of T Shirt? No tel saya 0162266855 dan saya mempunyai media transfer Tshirt printing dan akan memblei DTG bulan depan.

    • vectorism says:

      w’salam..
      depends pada artwork.. simple, medium, complicated.. harga boleh usha kat ‘Trace Logo Form’ (blue button) bottom of page..

      so far kami tak buat deal dgn mana² pihak base on fixed profit % of any sale.. pihak kami charge atas apa yg kami offer / buat shj.. tq.

      service kami ni hanya utk membantu pada kadar minimum & sekiranya kami tak bz dgn kerja² kami..

  4. Amirun Nez says:

    Bro , logo khat yang ditulis free hand , korang boleh trace jugak ka ??? saya dah cuba banyak kali , nak guna font khat tapi tak sama sebab khat tu ditulis free hand.

  5. Dharma says:

    Berapa harga untuk logo institut pengurusan kesihatan bangsar dalam format ai. Terima kasih..

  6. walidz says:

    knp dah xder page not found?

  7. annekiara says:

    Salam , ade tak design cadbury yg boleh buat kad kahwin , urgent . kalau ada send me please , TQ

  8. redza says:

    how much does a design cost?

  9. HBO says:

    Hollaa..

    Bro, jika Trace artwork dan Minta ubah sedikit untul artwork boleh buat? Sebab artwork Copy Cat daripada overseas. Dan jadi kesalahan ke jika Konsep sama 80% dan Selebihnya idea kita pada artwork. Dimana boleh saya Hantar Konsep design untuk dilihat pihak anda & dapatkan Quotation.

    • vectorism says:

      trace logo mmg boleh, tapi kalo ada istilah ‘copy cat’ tu tak brani nk ckp laa bro.. apa pon sila emel kami di..
      vectorism [a] yahoo dot com

  10. Amer says:

    bro logo persatuan taekwando malaysia takde ye bro?..

  11. mohd azreen says:

    bro bley bagi no contact & bank account… untuk apa-apa pertanyaan bley call sy or whatsapp.. tq

  12. ahmad rizal says:

    Kalau nak terangkan logo sekolah dan bagi clear boleh buat tak? Logo diambil dari web untuk tujuan printing. Tq

  13. ahmad rizal says:

    Selalu brape lama bole siap?

  14. Zuria says:

    Salam. Boleh tolong trace logo Tabung Baitulmal Sarawak? Berapa lama boleh siap dan berapa kos nya.
    terima kasih.

  15. amirulnasri says:

    boss..boleh tinggalkan contact..untuk pertanyaan…tq

    • vectorism says:

      boleh, sila klik contact kat atas..
      contact tu akan masuk emel, dari situ nnt kita boleh share whassapp no.
      (maaf lambat reply tuan)

  16. kkean says:

    nak tanya, semua logo ini mau lukis, harga berapa??
    http://vectorise.net/forums/threads/9050-Malaysia-Polis

  17. Zaidin Ahmad says:

    brapa upah trace logo…

    • vectorism says:

      ada button link ‘Trace Logo Request Form’ color blue at bottom left bawah ni, klik button blue tu..

  18. Faiz says:

    bila klik form tak appear apa-apa dan blank…

  19. Zaidi says:

    saya cuba buka trace logo request form..tapi screen putih jer..xkeluar ape2..
    mcm mana yer?

Leave a Reply to shahril Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *