Trace Logo

We Trace Logo to Convert Raster image to Vector manually for perfection, no auto trace software or ‘live trace’ function used. We’ve vectorised thousands of logo tracing works and here are some of our jobs done..

Above are just some samples of our Trace Logo works done. You can see most of our works in the blog section, name Works Done in the top menu.

How It Works

  1. Provide us the image(s) via the blue button Trace Logo Form at the left side to make your request. Choose your budget, ‘I agree to pay’ fee in the form.
  2. We receive & analyse the image(s) that you submit, if the image(s) is not acceptable, (poor quality, too small or very complicated) we might not proceed with the job requests. If we satisfy with the request order and the image(s) quality, we will proceed your request.
  3. After completing the Tracing work, member in charged will contact you and email the sample traced logo in jpeg format together with payment claim. Once you satisfy with the sample trace, kindly make the payment (as agreed), submit the proof of payment to him/her, and he/she will send the master copy, the vector file(s) to your email.

We provide affordable fees for this job, to proceed with Trace Logo request, click the Trace Logo Form at the left screen.

45 thoughts on “Trace Logo”

  1. Assalam to Vectorise Team…
    vector yang di minta telah diterima.. jutaan terima kasih pada team vectorise yang memberi serta menyiapkan dalam kadar segera dan memberi respon dengan segera…
    thanks alot to all of u & all the best…

    regards,
    shahril.

  2. Salam,

    Berapa harga satu artworks yang di trace from raster to vector? Boleh kan kita kerjasama berdasarkan pada fixed profit percentage of sale of T Shirt? No tel saya 0162266855 dan saya mempunyai media transfer Tshirt printing dan akan memblei DTG bulan depan.

    1. w’salam..
      depends pada artwork.. simple, medium, complicated.. harga boleh usha kat ‘Trace Logo Form’ (blue button) bottom of page..

      so far kami tak buat deal dgn mana² pihak base on fixed profit % of any sale.. pihak kami charge atas apa yg kami offer / buat shj.. tq.

      service kami ni hanya utk membantu pada kadar minimum & sekiranya kami tak bz dgn kerja² kami..

  3. Bro , logo khat yang ditulis free hand , korang boleh trace jugak ka ??? saya dah cuba banyak kali , nak guna font khat tapi tak sama sebab khat tu ditulis free hand.

  4. Hollaa..

    Bro, jika Trace artwork dan Minta ubah sedikit untul artwork boleh buat? Sebab artwork Copy Cat daripada overseas. Dan jadi kesalahan ke jika Konsep sama 80% dan Selebihnya idea kita pada artwork. Dimana boleh saya Hantar Konsep design untuk dilihat pihak anda & dapatkan Quotation.

    1. trace logo mmg boleh, tapi kalo ada istilah ‘copy cat’ tu tak brani nk ckp laa bro.. apa pon sila emel kami di..
      vectorism [a] yahoo dot com

  5. Kalau nak terangkan logo sekolah dan bagi clear boleh buat tak? Logo diambil dari web untuk tujuan printing. Tq

  6. Salam. Boleh tolong trace logo Tabung Baitulmal Sarawak? Berapa lama boleh siap dan berapa kos nya.
    terima kasih.

    1. boleh, sila klik contact kat atas..
      contact tu akan masuk emel, dari situ nnt kita boleh share whassapp no.
      (maaf lambat reply tuan)

  7. Hi,
    Bagaimana saya ingin buat bayaran untuk logo tersebut? Saya sudah hantar email perlu ke sy create jotform?

    1. tuan pergi ke menu atas; → Service → Trace Logo..
      lepas tu nanti ada nampak button biru seblah kiri tulis ‘Trace Logo Form’, klik..
      bila kluar popup form, tuan isi maklumat dlm tu..
      atau..
      pada menu atas, terus klik ‘Contact’

Leave a Reply to Dharma Cancel reply