3 Apr 2010   |     fqemo   |     Football, Malaysia, Sabah   |     ,

Persatuan Bola Sepak Sabah – Sabah FA



Persatuan-Bola Sepak Sabah - Sabah FA


The Football Association of Sabah (Persatuan Bola Sepak Sabah) is a registered football association affiliated with the Football Association of Malaysia. The association’s football team competes in Malaysia’s football league representing the state of Sabah in Borneo. Sabah FA is a professional football club and one of the big name teams of the Malaysian football structure. They play in the Malaysia Premier League. The team’s home matches are played at the 30,000 capacity Likas Stadium in Kota Kinabalu, the capital city of Sabah.

submitted by fqemo









10 Comments

  1. alip says:

    ada ka selection bole untuk pemain sabah

  2. rnoldg says:

    Bagaimana untuk memohon pas bermusim–2010/2011…

  3. basri says:

    Salam sejahtera.

    Disini ingin saya ingin bercadang untuk menubuhkan sebuah PERSATUAN BOLA SEPAK AMATUR SABAH (SAFA) DAERAH yang berdaftar dengan Jabatan Pendaftar Pertubuhan Malaysia, Negeri Sabah. Bolehkah saya berbuat demikian?

    Terima kasih.

  4. palacca says:

    to alip, moldg, basri…. sini tempat utk download logo sajerr… sila hubungi pihak yg berkenaan untuk pertanyaan anda.. sekian. terima kasih.

  5. hafzan says:

    admin, boleh tolong upload balik x. link kat 4shared tu dah broken. thanx

  6. hafzan says:

    thanx fqemo. td try nak download tp mcm ade problem. xpe, esok saya try lagi. thanx again

    • fqemo says:

      owhh.. kali ni tak guna 4shared.. kalau nak download, kena register dlu kat forums. senang je nak register.. takde yuran bulanan.. register sekali je, dah bole download macam2 logo dgn PERCUMA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.