6 Feb 2010   |     admin   |     Government, University   |    

AKEPT – Higher Education Leadership Academy



Higher Education Leadership Academy – AKEPT as an international centre of excellence in higher education leadership development aspires to lead Higher Education Institutions to achieve world class recognition..

Download vector logo AKEPT – Higher Education Leadership Academy updated

Also look under Logo University, College, Educations category.

Logo Submitted by Azlan Aziz
Text from http://www.mohe.gov.my/akept/about_1.html









13 Comments

  1. metaLIQUE says:

    mane korang dapat logo ni .. salah la….

  2. metaLIQUE says:

    try tgk

    http://www.mohe.gov.my/akept

    AKEPT gune english, bukan malay…

  3. vectorism says:

    metaLIQUE – download dulu bro.. dua2 version pon ada.. jgn rebut2 sumer dapat..

  4. faliq says:

    masalahnya, AKEPT x pernah keluar logo rasmi dalam bahasa melayu

  5. faliq says:

    dan persoalannye, mane uploader a.k.a En. Azlan Aziz dapat logo ni ??…

    • admin says:

      ooh kalo mcm tu tak pasti laa pulak takde versi bahasa..
      mungkin En. Azlan Aziz yg design logo tu, atau beliau direct translate jer dari english sebab nama AKEPT tu mmg sesuai ngan bahasa..
      anyway dlm file vector tu ada 2 versi – bahasa & english.. sila abaikan versi bahasa.. tq.

  6. faliq says:

    kalau en. aziz faham fungsi logo ni, dia x kan senang2 tukar logo sesebuah agensi kerajaan/ sesebuah bahagian dalam kerajaan tu.. Logo AKEPT ni Bekas Pengarah AKEPT Dato’ Ahmad Hj. Zainuddin yg reka… merangkap pengerusi Majlis Reka Bentuk Malaysia.. sgt sensitif bab2 logo ni.. sbb dah ade universiti lain yg gune logo yg salah ni dalam website diorang mase kerjasama dgn AKEPT.. so, skg aku dh tau la darimane diorang dpt logo versi melayu ni…

    mintak admin tolong remove logo yang ini..

  7. faliq says:

    kalau nak tgk bukti yg AKEPT x pernah guna logo akept dlm malay sebagai logo, bleh tgk dalam web company yg biase buat advertising tuk ktorg…

    http://www.dqad.com.my/

  8. farid says:

    link yg disediakan tu nak publisiti murahan je…

  9. kubigs says:

    pada pandangan saya: sepatutnya bukan AKEPT la..tapi HELA sbb dlm bahasa inggeris..logo gov sepatutnya utamakan bahasa kebangsaan.Apa-apa pun jgn salahkan en. azlan aziz sbb sini semua share logo free…yg salah kita betulkan dan share balik ok.

  10. faliq says:

    thanks admin… =))

1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.