15 Jul 2013   |     admin   |     Aidilfitri, Celebration, Festival, Islamic Khat   |     ,

Salam Eidulfitri 2013



The new vector khat of Salam Aidilfitri (Malay version) or Salam Eid al-Fitr or Eid ul-Fitr (Arabic), the Muslim’s festival day after the end of Ramadan, 1st. of Syawal. Specially crafted in combination of flat design with triangular shadows.

Salam Aidilfitri 2013

Salam EidulFitr 2013

Aidilfitri 2013

EidulFitr 2013

Selamat berpuasa & selamat hari raya aidilfitri

 

Download Vector Art of Salam EidulFitri 2013

See more vector of Aidilfitri









19 Comments

  1. SubhanAllah, impressive artwork. one thing though, the correct spelling in Arabic should be عيد الفطر

  2. asrie says:

    masyaallah…cantik..! XD

  3. hendra says:

    cantik sgat,, tapi nape saye xbleh dwload yer.. dh register.. admin bleh bantu??

  4. cik erra says:

    tq admin..cantik sgt

  5. Adlan says:

    Salam, saya dah register member tp still tk dpt2 email activation.tq 🙂

  6. syawal says:

    kenapa byk vector x boleh download ?
    walaupun dah login kat forum ?

  7. admin says:

    sila bgtau apa error msg yg keluar.. utk di siasat..

  8. azdar says:

    button fb xberfungsi. register form pun tak berfungsi. bila klik complete registration xde sebarang perubahan kecuali form menjadi kosong semula. try masukkan username yang sama. its still valid. maknanya sistem tak masuk pun username yang kita pilih tadi. banyak kali try, result still sama.

  9. fariz says:

    Saya share juga link. bagus ni..

  10. amir says:

    sayanya forum tak boleh masuk sebab password tak ingat
    boleh reset semula tak

1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.