23 Apr 2011   |     fqemo   |     Government   |    

Majlis Perbandaran Manjung




2 Comments

  1. nazrin says:

    kau nak bagi aku download ke x
    kenapa kau x letak je price sekali dkt logo kau tu
    payah betullah klu ada org berkira ni.
    kau tunggu je lah dkt akhirat nanti tuhan tu berkira dgn kau.

    • palacca says:

      setakat neh… dh beratus download utk logo neh… xder masalah pun…

      apa masalahnya bro?

      kalau belum register, sila register dulu… nk mintak derma utk madrasah pun kena register ngan majlis agama… biasala menda2 register neh…. ke x tahu nk register camna…

      kalau nk belajar cara2 register… cari Palacca kt FB… PM… atau reply, “OK…” & aku akan aku pm ko…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.