13 Jan 2011   |     fqemo   |     Brand, Government, Malaysia   |    

1 Malaysia Best



Malaysia’s Best is a brand which represents the seal of approval from the Ministry of Agriculture and Agro-Based-Industry for food safety and quality. The branding serves as a quality assurance for domestic and foreign consumers on Malaysia’s agricultural products. The brand name and seal enhances the image of the country’s agricultural products, which in turn enhances demand in the global market.

download-button-02









6 Comments

  1. AiraSharina says:

    Saya sudah cuba download tapi ia kena buat bayaran, saya x berpuas hati….

  2. AiraSharina says:

    terima kasih kerana kongsi… saya sudah berjaya mengatasi kesusahan tadi…

  3. fqemo says:

    kalau kena bayar, tak puas ati?? kalau free, suke pulak yek?? haha, biasa la benda2 camtu.. sume manusia nak free.. ape2 pun, selamat mendownload..

  4. admin says:

    LOL.. kat mane tulis kene bayar tu cik/puan AiraSharina..?
    1st time ni org komplen tak puas ati ‘kene bayar’..
    ada tol ker..? huhu..

    ITS ALL FREE..!!

    • fqemo says:

      link tu direct ke 4shared.. die salah tekan iklan kat tepi2 tu, ntah benda lain pulak yg keluar.. Die tak puas ati atas kesalahan die sendiri sebenarnye.. OK, tutup kes..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.