24 May 2010   |     fqemo   |     Company, Landmark   |    

Shah Alam Convention Centre SACC



Shah Alam, the capital city of Selangor State is a beautiful place to live, school, work, rest and relax, Shah Alam City Centre (SACC), formerly Pusat Bandar Shah Alam, is strategically located at Jalan Perbadanan in section 14/9, right at the centre of the city’s socio-economic hub.

Selangor State Government offices as well as museum, state library, theatre, convention centre, golf courses, stadium, first-class hotels, restaurants, shop-offices and the Blue Mosque are ideally located nearby. SACC is also well-linked to Dataran Shah Alam and the Shah Alam Walk though its outdoor concept.

Download Vectorise of  Shah Alam Convention Centre SACC

more information at www.saccconventioncentre.com
submitted by fqemo









5 Comments

  1. jaimeow says:

    Salam…
    segan sikit ni…
    nak tanya… dah cari… tak jumpa pulak logo HTAA.. Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan…
    rasa-rasanya ada tak…. bukan apa takut aku tak jumpa cari je…

    satu lagi…
    ini lagi segan la… aku tak reti sangat ngan blog ni.. rasanya ada juga aku belajar buat logo dlm format ai. tak tahu la nak upload cam mana.
    dah banyak rasanya aku guna logo dalam ni… bukan niaga la… guna untuk belajar ilustrator buat broser sekolah je…, ada juga rasa nak shere tapi tak tahu macam mana.

    kalau boleh bantu … kawan-kawan bolehla tunjuk ajar….. kena subscribe dulu ke…?

  2. admin says:

    w’salam..
    jgn laa segan2 😉 (thanks to fqemo sebab tolong buatkan HTAA)..
    utk nak share logo yg anda ada, kalo tak braper reti guna blog, just klik button SUBMIT kat link bar atas nu..
    kalo dah reti boleh join Author – ‘Register’ utk dpt access author & boleh post mcm yg fqemo post tu then boleh upload logo..
    Subscribe tu untuk memudahkan anda dpt ‘automatik updates’ utk tambahan logo2 baru..
    wassalam..

  3. mack says:

    thank da info admin

  4. farah says:

    tolong masukkan vector logo sekolah agama tengku amalin A’ishah putri

  5. fqemo says:

    Puan Farah > kalau puan ade contoh logo, boleh send kat saye..
    search kat google tak jumpe la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.