15 Mar 2017   |     azlanaziz   |     Organisation, Society   |    

Majlis Perwakilan Penduduk Wilayah Persekutuan



Majlis Perwakilan Penduduk Wilayah Persekutuan (MPPWP) yang diwujudkan secara pentadbiran akan bergerak sebagai satu entiti yang dianggotai oleh masyarakat setempat bagi mendukung dan memantau pelaksanaan program-program kemasyarakatan dan modal insan yang dilaksanakan oleh Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) di samping dapat menangani isu–isu perbandaran dan penyampaian perkhidmatan secara berterusan di dalam kawasan pentadbiran Wilayah Persekutuan. Majlis ini juga turut berperanan dalam menentukan keperluan penduduk setempat dalam pembangunan, kesejahteraan dan kelangsungan kehidupan di bandar.

Download

 

Free of The Week
Loading Preview...








2 Comments

  1. yakkuza says:

    amenda ni ? nak download separuh mampus…mcm bangang je page ni

    • admin says:

      nape bang marah² ni.. reti download tak..?
      klik kat button ‘Download’ color biru tu..

      dia akan gi ke source file (di Vectorise Forum).. kat sana klik pulak ‘Download’ button color oren..

      file akan diDownload dengan jayanya..

      anda boleh nampak kat sana, file tu telah diDownload sebanyak 359 kali stakat hari ini.. takde masalah pon..

      harap membantu..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.