2 Jan 2011   |     fqemo   |     University   |    

Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Sungai Buloh



Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telah membina banyak hospital dan pusat kelengkapan moden yang dilengkapi dengan peralatan canggih bagi memastikan negara tidak ketinggalan dalam arus perubahan dan kepesatan kemajuan bidang perubatan dan kesihatan. Di samping itu, tenaga pekerjanya yang terdiri dari kumpulan profesional dan sokongan sentiasa dilatih dari semasa ke semasa agar berupaya memberikan perkhidmatan yang cekap dan berkualiti tinggi selaras dengan kehendak pelanggan.

Sedar akan keperluan perkhidmatan profesional kesihatan yang semakin tinggi, kerajaan melalui KKM telah mewujudkan pusat-pusat latihan yang meliputi sebelas bidang di bawah rancangan Malaysia yang ke-7, kolej-kolej latihan tersebut disusun berkonsepkan Kolej Sains Kesihatan Bersekutu (KSKB). Konsep ini menjurus kepada pengurusan berpusat di mana segala kemudahan pengajaran, pembelajaran, pentadbiran, pengurusan kewangan dan semua kemudahan fizikal di bawah satu bumbung pentadbiran. Lima Kolej Sains Kesihatan Bersekutu (KSKB) telah diluluskan pembinaannya termasuklah di Sg Buloh, Kota Kinabalu, Kuching, Johor Bahru dan Hulu Kinta.

 

 

CLICK HERE TO DOWNLOAD









7 Comments

  1. camy says:

    hai… saya nak tanya bila ada pengambilan terbaru untuk belajar d kolej sains kesihatan bersekutu sungai buloh?

    • fqemo says:

      tanya salah tempat la bro.. sini bukan tempat bertanya pasal itu ini.. Ini tempat mendownload a.k.a muat turun logo

      *pengambilan paling baru dah lepas 01/01/2011

  2. malik says:

    bro tak boleh nak download la logo kolej ni..tolong saya..dah reg..tp mcm tak boleh juga…

    • admin says:

      dah register di v.forum..? ada cek emel suruh activate forum membership..?
      sila activate emel & log-in via the link..
      info:
      – register di ‘vectorise logo’ (site ini) hanya utk post & share dlm ni..
      – register di vectorise forum utk download & upload.. (kalo belom sila reg. di v.forum sana)

      harap mmbantu ; )

  3. Rizal says:

    bro, mmg xboleh lah nk register. dh setahun kot sy cuba especially bila perlu sgt logo tu. tp still xboleh jgak. since 2006-7 sy dh guna kan vectorise.net ni tp sejak ada separation dgn forum ni mmg ada problem utk register. tlg double check bro..

    • fqemo says:

      bole bro.. lepas register, click link yg kat email tu.. account tak active selagi link tu tak di click.. ramai gak mengadu, tapi ramai jugak yg boleh download.. takkan ade masalah sedangkan tiap2 ari ade je org download dari forum.. cube try lagi.. Chaiyok chaiyok..!! 😀

    • admin says:

      rizal, kalo dah pernah register di forum, apa username anda..?
      nnt kami cuba try cek..

      since 2006..?
      2006 blom wujud lg.. baru tgh kumpul² logo 😉

Leave a Reply to Rizal Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.