Trace Logo

We Trace Logo to Convert Raster image to Vector manually for perfection, no auto trace software or ‘live trace’ function used. We’ve vectorised thousands of logo tracing works and here are some of our jobs done..

 

 

How It Works

 

  1. Provide us the image(s) via the blue button Trace Logo Form at the left side to make your request. Choose your budget, ‘I agree to pay’ fee in the form.
  2. We receive & analyse the image(s) that you submit, if the image(s) is not acceptable, (poor quality, too small or very complicated) we might not proceed with the job requests. If we satisfy with the request order and the image(s) quality, we will proceed your request.
  3. After completing the Tracing work, member in charged will contact you and email the sample traced logo in jpeg format together with payment claim. Once you satisfy with the sample trace, kindly make the payment (as agreed), submit the proof of payment to him/her, and he/she will send the master copy, the vector file(s) to your email.

 

We provide affordable fees for this job, to proceed with Trace Logo request, click the Trace Logo Form at the left screen.

…..

45 Comments

  1. shahril

    Assalam to Vectorise Team…
    vector yang di minta telah diterima.. jutaan terima kasih pada team vectorise yang memberi serta menyiapkan dalam kadar segera dan memberi respon dengan segera…
    thanks alot to all of u & all the best…

    regards,
    shahril.

  2. Alias Lani

    Salam,

    Berapa harga satu artworks yang di trace from raster to vector? Boleh kan kita kerjasama berdasarkan pada fixed profit percentage of sale of T Shirt? No tel saya 0162266855 dan saya mempunyai media transfer Tshirt printing dan akan memblei DTG bulan depan.

    1. vectorism

      w’salam..
      depends pada artwork.. simple, medium, complicated.. harga boleh usha kat ‘Trace Logo Form’ (blue button) bottom of page..

      so far kami tak buat deal dgn mana² pihak base on fixed profit % of any sale.. pihak kami charge atas apa yg kami offer / buat shj.. tq.

      service kami ni hanya utk membantu pada kadar minimum & sekiranya kami tak bz dgn kerja² kami..

  3. Amirun Nez

    Bro , logo khat yang ditulis free hand , korang boleh trace jugak ka ??? saya dah cuba banyak kali , nak guna font khat tapi tak sama sebab khat tu ditulis free hand.

  4. HBO

    Hollaa..

    Bro, jika Trace artwork dan Minta ubah sedikit untul artwork boleh buat? Sebab artwork Copy Cat daripada overseas. Dan jadi kesalahan ke jika Konsep sama 80% dan Selebihnya idea kita pada artwork. Dimana boleh saya Hantar Konsep design untuk dilihat pihak anda & dapatkan Quotation.

    1. vectorism

      tuan pergi ke menu atas; → Service → Trace Logo..
      lepas tu nanti ada nampak button biru seblah kiri tulis ‘Trace Logo Form’, klik..
      bila kluar popup form, tuan isi maklumat dlm tu..
      atau..
      pada menu atas, terus klik ‘Contact’

Leave a Reply to Azlan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *