+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Nak tukar plan telephone

  1. #11
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Nak tukar plan telephone

    Quote Originally Posted by mikail View Post
    tengok plan yang baru tu tgh kecoh smpai offer 100gb.kalau banyak pon bukan boleh carry forward kalau tak guna.
    .aku sebulan guna xsmpai 50gb pun..
    Kalau biasa tak perlu banyak kuota internet, boleh je cuba pelan First gold, pelan dia banyak pilihan 20GB, 40GB dan 50GB. Semua ada feadah unlimited dan saya rasa quota internet dia amat sesuai kepada kamu.

  2. #12
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Nak tukar plan telephone

    Quote Originally Posted by mikail View Post
    plan maxis& celcom mahal..digi line lembap!umobile plan lebih murah jugak
    Saya tak setuju! Kalau ikut apa yang kamu kata... syarikat lain dah tutup sebab kena complain banyak dengan alasan yang kamu cakap, semua ada kekuatan sendiri.

  3. #13
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Nak tukar plan telephone

    Quote Originally Posted by Masnizawati View Post
    Bolehlah try Celcom First Gold Supreme. Hanya perlu byr RM128 sebulan untuk mendpt 25GB data untuk hari biasa, 25GB data untuk hujung minggu, panggilan telefon tanpa had, Whatsapp & Wechat tanpa had dsb. Memang berbaloi!
    Terima kasih atas menjelaskan detail, saya akan cuba tengok dan memahami lebih banyak dengan pelan ini.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts