+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: prabayar plan jimat duit banyak data

  1. #1
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    prabayar plan jimat duit banyak data

    salam semua, aku tgh cari prabayar plan, korg ada apa bagus dan sesuai aku pakai x?
    nak murah dan banyak data plan, aku murid college je

  2. #2
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    murid skrg biasa pakai data besar ke? aku rasa dewasa saja kena pakai banyak data... kan?

  3. #3
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    Quote Originally Posted by IssueGodStar View Post
    salam semua, aku tgh cari prabayar plan, korg ada apa bagus dan sesuai aku pakai x?
    nak murah dan banyak data plan, aku murid college je
    ko murid lagi kan? aku baru je nmpk facebook celcom xpax ni ada kebaikan bagi murid, dapat 50% lebih quota jika ko umur 12-25, xpax internet plan ni, ko tgk

  4. #4
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    Quote Originally Posted by IssueGodStar View Post
    salam semua, aku tgh cari prabayar plan, korg ada apa bagus dan sesuai aku pakai x?
    nak murah dan banyak data plan, aku murid college je
    pakai je xpax, mmg sesuai bagi student package ni, prepaid dia data banyak, murah lagi...
    jika ko x cukup data pakai, boleh beli add on

  5. #5
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    Quote Originally Posted by BeastKnight View Post
    murid skrg biasa pakai data besar ke? aku rasa dewasa saja kena pakai banyak data... kan?
    kakakaka, ko pon boleh pakai xpax la, walla video add on xpax harga rm20 dapat 15GB utk tgk video dah, banyak gila data...

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    Skrg semua org nk murah tapi quota tinggi juga.. hahaha ~ Memang susah... Tapi kalau student guna ok juga.. hehe.. murah... confirm guna yg video walla..

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    ko nk add je semua max je.. hahaha tengok video sampai habis youtube data pun ada lagi.. hahaha.. x akan habis punya... Plan apa yg ko nk guna...

  8. #8
    Junior Member harry_don's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    Quote Originally Posted by MonHelpfulSporty View Post
    kakakaka, ko pon boleh pakai xpax la, walla video add on xpax harga rm20 dapat 15GB utk tgk video dah, banyak gila data...
    Kena addon baru ade ..
    Susah la
    Umobile 30 sbln ade unlimited video onz dan musiz onz dah

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    Quote Originally Posted by harry_don View Post
    Kena addon baru ade ..
    Susah la
    Umobile 30 sbln ade unlimited video onz dan musiz onz dah
    x susah langsung pun...tapi berapa gb dia bagi??? x byk kan?? Skrg org guna data byk lagi.... video semua pun penting ... cuba check walla... kat website dia..

  10. #10
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: prabayar plan jimat duit banyak data

    Quote Originally Posted by BeastKnight View Post
    ko murid lagi kan? aku baru je nmpk facebook celcom xpax ni ada kebaikan bagi murid, dapat 50% lebih quota jika ko umur 12-25, xpax internet plan ni, ko tgk
    ye ke? bagus nya masih murid, 50% data tu mmg banyak bagi aku, boleh pakai semasa study atau buat assignment juga... kakakaka

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts