+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Plan raya promotion?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Wink Plan raya promotion?

    Bulan Ramadhan dah nak habis dah. Ada dalam 4 5 hari je lagi dah nak dekat raya. Raya ni still ada promosi untuk
    Xpax lagi ke? Yang bagi 3 freebies tu x silap mcm best je sebab ada bagi free kan. hikhuk.

  2. #2
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Quote Originally Posted by Dafie12 View Post
    Bulan Ramadhan dah nak habis dah. Ada dalam 4 5 hari je lagi dah nak dekat raya. Raya ni still ada promosi untuk
    Xpax lagi ke? Yang bagi 3 freebies tu x silap mcm best je sebab ada bagi free kan. hikhuk.
    walaupun bulan ramadhan dah habis tapi xpax raya yg promosi tu still on laa sebab dia start dari 25 May sampai 31 Julai kalau x silap.
    Bapak ah lama giler.

  3. #3
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    xpax? masudnya kamu nak pilih guna prepaid la ?kenapa kamu xnak terus pilih yang postpaid tu setiap bulan buat bayaran satu kali saja lagipun kamu boleh dapat jumlah internet data yang banyak dan panggilan terhad yang ada dalam pelan tu..lagi senang kan
    Last edited by farhanah; 06-21-2017 at 06:02 PM.

  4. #4
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    aku berpendapat dengan xpax tu bagus kerana ada bagi 3 freebies yang berlainan
    tapi aku cadangkan kamu buat survey kat tempat tinngal kamu dulu tengok pline telco yang mana satu lebih stable, kalau xde kamu terus pilih pelan yang bagus tapi line dia xstable pun jadi masalah kat kamu
    Last edited by farhanah; 06-21-2017 at 06:05 PM.

  5. #5
    Junior Member mikail's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Tak best la, takde unlimited...
    Klo takde unlimited, bagi je la free...

  6. #6
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Quote Originally Posted by farhanah View Post
    aku berpendapat dengan xpax tu bagus kerana ada bagi 3 freebies yang berlainan
    tapi aku cadangkan kamu buat survey kat tempat tinngal kamu dulu tengok pline telco yang mana satu lebih stable, kalau xde kamu terus pilih pelan yang bagus tapi line dia xstable pun jadi masalah kat kamu
    Raya freebies xpax mcm x best je sbb bagi 3 freebies je tapi yg dpt tu kena pilih salah satu je. Bagi je laa tiga2 je lagipun freebies tu biase je. unlimited calls pastu hi speed pastu ada lagi patutnya bagi je semua tu. Tak payah laa kedekut sngt. huhu

  7. #7
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Quote Originally Posted by farhanah View Post
    aku berpendapat dengan xpax tu bagus kerana ada bagi 3 freebies yang berlainan
    tapi aku cadangkan kamu buat survey kat tempat tinngal kamu dulu tengok pline telco yang mana satu lebih stable, kalau xde kamu terus pilih pelan yang bagus tapi line dia xstable pun jadi masalah kat kamu
    Line coverage kat kawasan kampung aku slow sngt. Nak guna internet memang ke laut laa x jadi pon. Kena tengok kwsn jugak tapi kena survey jugak. Takut ada extra charge pulak promotion raya kali ni. Lagipun plan promotion pun biase2 je aku tengok.

  8. #8
    Junior Member harry_don's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    pandai telco2 ni..ada perayaan suma nak buat promosi gila2..padahal wktu lain promo mcm ape lg..kalau nk bagi btol2 bg je suma free..bru raya namanya..

  9. #9
    Junior Member harry_don's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Quote Originally Posted by mikail View Post
    Tak best la, takde unlimited...
    Klo takde unlimited, bagi je la free...
    setuju dgn bro!dah alang2 nak bagi kan.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Quote Originally Posted by Dafie12 View Post
    Bulan Ramadhan dah nak habis dah. Ada dalam 4 5 hari je lagi dah nak dekat raya. Raya ni still ada promosi untuk
    Xpax lagi ke? Yang bagi 3 freebies tu x silap mcm best je sebab ada bagi free kan. hikhuk.
    Last min betul ko ni... bz dengan keje ke?? Skrg x byk freebies je... yg aku tau patrol dah murah... xDD jam sikit ok lagi... hehehe

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts