+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Plan raya promotion?

  1. #11
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Quote Originally Posted by harry_don View Post
    pandai telco2 ni..ada perayaan suma nak buat promosi gila2..padahal wktu lain promo mcm ape lg..kalau nk bagi btol2 bg je suma free..bru raya namanya..
    Telco biasa la.. semua pun buat freebies.. ada yg suruh bayar bil dapat free x apa la... Pandai semua skrg... Adik aku pun prepaid pun nk freebies.. nk internet lebih... so blh tengok youtube.

  2. #12
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Haha kau semua ni. Bagi 3 tu aku rasa dah cukup okay.
    Ambik salah satu freebies yg kau guna paling kerap laa baru senang sikit. Lagipun setakat ni rasanya takde telco offer unlimited data utk prepaid la.
    Last edited by Dafie12; 06-30-2017 at 12:13 PM.

  3. #13
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Plan raya promotion?

    Quote Originally Posted by Camelia View Post
    walaupun bulan ramadhan dah habis tapi xpax raya yg promosi tu still on laa sebab dia start dari 25 May sampai 31 Julai kalau x silap.
    Bapak ah lama giler.
    Lama jugak eh promosi raya tahun ni. Aku tengok telco lain paling kurang pun sampai bulan jun je promosi raya. Xpax promosi tahun ni
    kira macam team raya sebulan laa sbb sampai 31 Julai kau promosi.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts