+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: dengar muzik online ke download?

  1. #11
    Just Register
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: dengar muzik online ke download?

    Quote Originally Posted by gigit View Post
    aq dengar online je tapi makan byk data jugak lar...geram kadang2 ...
    taktau lar kenapa .... download memory abis , dengar online makan byk data ! ishh
    Ni sebab kenape XPAX keluar pelan ni....
    Mcm ni awk blh cuba pelan ni, murah je...
    x diikat kontrak jugak

  2. #12
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: dengar muzik online ke download?

    aku selalu dengar online ja guna spotify, spotify guna basic internet pon still okey tak minat nk download. kalau dengar online senang nk tahu the latest song

  3. #13
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    17
    Uploads
    0

    Re: dengar muzik online ke download?

    u mobile (bukan nak promo) tp diorg offer free muzik 'music onz' pada sapa˛ yg pakai plan diorg, tak perlu nak apply tak perlu dial utk activate (mcm xpax).. auto free dpt tiap kali topup, ahahaha..

    Celcom XPAX Music Walla


    U Mobile Music Onz

    ada spotify gak..
    -:-

  4. #14
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: dengar muzik online ke download?

    Quote Originally Posted by gigit View Post
    aq dengar online je tapi makan byk data jugak lar...geram kadang2 ...
    taktau lar kenapa .... download memory abis , dengar online makan byk data ! ishh
    itulah pasal, kena cari pakej yg boleh dpt unlimited muzik streaming online,
    yg dia org cakap itu xpax music walla itu utk pengguna prepaid kan?
    aku pakai prepaid, kalau add on prepaid bolehlah consider.

  5. #15
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: dengar muzik online ke download?

    Quote Originally Posted by brOken View Post
    kalo nak best download laa...
    tp yg tak bestnya:
    • bila download storage cepat habis plak...
    • dan salah dari segi hukum, dosa download illegal copyright... ahahaha

    kalo u nak dgr online je setau saya u mobile ada offer unlimited music streaming...
    dia tak effect data - http://www.u.com.my/plans/data-services/music-onz

    u pakai apa line annelim...?
    saya pakai u moble monthly subscribe UMI30 (rm30) 10GB /month
    aku pakai prepaid je,
    tak ada budget nak pakai postpaid,
    byk yg cakap music walla bagus, boleh unlimited music streaming dgn hg rm3 sebulan je.

  6. #16
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    17
    Uploads
    0

    Re: dengar muzik online ke download?

    Quote Originally Posted by annelim View Post
    aku pakai prepaid je,
    tak ada budget nak pakai postpaid,
    byk yg cakap music walla bagus, boleh unlimited music streaming dgn hg rm3 sebulan je.
    prepaid laa tu ↑
    saya pon pakai premaid maa
    y u no go to the link & see → FREE UNLIMITED music streaming on Prepaid and Postpaid plans
    Last edited by brOken; 06-13-2017 at 12:42 PM.
    -:-

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts