+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Kebaharuan Samsung Series

  1. #1
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Kebaharuan Samsung Series

    I sdg fikir mana satu smartphone yg bagus sbb i mau tukar yg baharu. Samsung S8 atau Samsung S8+ yg baik?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    12
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    16
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    tggu skit lg boss, samsung note 8
    saya note taker
    -:-

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    Quote Originally Posted by brOken View Post
    tggu skit lg boss, samsung note 8
    saya note taker
    Lol tak berani utk beli Samsung Note series, takut Note 8 macam Note 7 itu... TT

  4. #4
    Junior Member Hussein1994's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    S8 cukup je, tak perlu beli itu S8+. Harga S8+ lebih mahal drpd S8 juga.

  5. #5
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    Skrg celcom ade satu easyphone pelan, u blh beli samsung S8 secara ansuran.tak perlu bayar upfront payment, blh menringankan beban kewangan, tak perlu risau tak cukup duit utk beli smartphone yg terbaharu.

  6. #6
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    Quote Originally Posted by tashim View Post
    I sdg fikir mana satu smartphone yg bagus sbb i mau tukar yg baharu. Samsung S8 atau Samsung S8+ yg baik?
    Kedua-dua sama saja hanya size beza saja, kloii u ade byk budjet u blh beli s8+ sbb skrin lebih besar, menonton video lebih syok. Byk telco atau beli online juga ade buat promosi.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    Quote Originally Posted by faizah View Post
    Skrg celcom ade satu easyphone pelan, u blh beli samsung S8 secara ansuran.tak perlu bayar upfront payment, blh menringankan beban kewangan, tak perlu risau tak cukup duit utk beli smartphone yg terbaharu.
    Amat rugi beli S8 dgn itu pelan easyphone! Setiap bulan nak bayar RM145 untuk kos phone! Selain drpd itu, dia mahu saya beli dia punya pelan data yang mahal pula!

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    Tambahan pula, dia juga tak bagi saya itu servis device protection! Tempat-tempat lain ada bagi servis ni utk tempoh satu bulan punya!

  9. #9
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    Quote Originally Posted by faizah View Post
    Skrg celcom ade satu easyphone pelan, u blh beli samsung S8 secara ansuran.tak perlu bayar upfront payment, blh menringankan beban kewangan, tak perlu risau tak cukup duit utk beli smartphone yg terbaharu.
    Saya tahu juga pelan ni, setiap bulan RM145 saja kan? Amat berbaloi!

  10. #10
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kebaharuan Samsung Series

    Jika bundle dgn pelan data yang bernilai RM98 tu, hanyalah bayar RM243 sebulan saja. Sgt murah utk beli fhone yang begitu canggih ni!

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts