+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Barang jenama import okay ke?

  1. #1
    Junior Member matdan's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Barang jenama import okay ke?

    Aku nk beli barang elektrik dpur mcm peti sejuk hdiah utk mk aku. aku pkai yg local punya je sblom ni..tp mcm trgin nk bli yg elok la kt mk aku..apa jnama yg okay dan byk kt pasaran skrg?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Barang jenama import okay ke?

    aku mmg suma guna brg umh aku jnama luar punya,mmg than lama ,kualiti pon okay..harga pon brbaloi la dgn kualiti dia..

  3. #3
    Junior Member dora's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Barang jenama import okay ke?

    jenama apa okay je kalau ko pndai jaga brg..local punya pon okay je org lain pkai..tp kalau ko nak yg lg elok ko amik beko je la.dia guna pon tknologi dri luar.feedback pon okay2

  4. #4
    Just Register harry_don's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Barang jenama import okay ke?

    LG pon okay...brg umh aku guna LG puas ati la.lagipun ada yg mhal ada yg murah..ikot model mcm mn yg ko nak.ikot bajet.peti ais umh aku mmg guna yg besar..mcm2 bini aku sumbat

  5. #5
    Just Register amylin's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Barang jenama import okay ke?

    Quote Originally Posted by dora View Post
    jenama apa okay je kalau ko pndai jaga brg..local punya pon okay je org lain pkai..tp kalau ko nak yg lg elok ko amik beko je la.dia guna pon tknologi dri luar.feedback pon okay2
    nak hadiah utk mak, mesti kena bli barang yg standard ckit...
    Takkan la beli barang murah kasi mak... Mak bertungkus lumus besarkan kita.

  6. #6
    Just Register Afiqleow's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Barang jenama import okay ke?

    Quote Originally Posted by harry_don View Post
    LG pon okay...brg umh aku guna LG puas ati la.lagipun ada yg mhal ada yg murah..ikot model mcm mn yg ko nak.ikot bajet.peti ais umh aku mmg guna yg besar..mcm2 bini aku sumbat
    yala!aq rasa Beko okey jugak
    diorg bagi 12 thn warranty, klau ade apa2 masalah pun xperlu risau sgt

  7. #7
    Junior Member matdan's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Barang jenama import okay ke?

    Quote Originally Posted by dora View Post
    jenama apa okay je kalau ko pndai jaga brg..local punya pon okay je org lain pkai..tp kalau ko nak yg lg elok ko amik beko je la.dia guna pon tknologi dri luar.feedback pon okay2
    Kwan aku pun rekomen jnama, diorg bagitau jnama ni dr europe punya

  8. #8
    Junior Member matdan's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Barang jenama import okay ke?

    Quote Originally Posted by Afiqleow View Post
    yala!aq rasa Beko okey jugak
    diorg bagi 12 thn warranty, klau ade apa2 masalah pun xperlu risau sgt
    diorg tak bagitau ni, aduii... dah lupa tanya warranty brp lama
    12 tahun mcm okey je

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts