+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: i want to know celcom xpax more detail

  1. #1
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    i want to know celcom xpax more detail

    hello, kat sini ada pengguna celcom xpax tak?sebelum aku nak tukar pnone aku ke celcom xpax,bolehlkah kamu semua boleh beri sidit tentang pandangan pengguna celcom xpax
    Last edited by siti zeeliana; 05-02-2017 at 12:15 AM.

  2. #2
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    hmm..apa yang kamu nak tahu tentang xpax? rangkaian internet? line stabil tak? lebih baik kamu bagi tau kamu nak pandangan tentang apa yang kamu nak tau..kalau xde kami x dapat bagi tau

  3. #3
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    haha..aku tahu sekarang ni semua telco line lambat macam kura..jadi nka tukar numbor semua ke telco celcom betul kan? aku pun nak tukar juga tapi sekarang yang aku tahu ialah internet untuk sebulan hanya RM30 tapi ada 7.5Gb data..memang berbaloi

  4. #4
    Just Register
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    yang xpax kaw-kaw tu hanya bagi kepada pemuda yang berumur 18-25 tahun..kalau dah berumur atas25 tahun pun xpayah fikir plan ni la
    yang aku xfaham tu kenapa banyak offer kepada yang berumur 25 tahun ke bawah

  5. #5
    Just Register
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    sebenarnya aku pun xguna xpax kerana aku yang guna postpaid plan yang ada 20Gb internet data dengan unlimited download yongder music.. aku ada berminat denagn xpax kaw kaw ni tapi aku dah berumur 25 tahun la

  6. #6
    Just Register
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    Sebenarnya ni pun agak bagus lah kerana extra 50% internet data tu agak menarik minat pemuda untuk guna plan mereka..lagipun pemuda ynag berumur 18tahun ke 25 tahun terutamanya pelajar kolej dan university..

  7. #7
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    aku setuju dengan kamu..kerana promosi ni hanya sesuai dimohon oleh pelajar university kerana hanya meraka berumur antara 18-25 tahun tapi pun ada dah masuk masyarakat berkeja .. lagipun ni extra 50% internet data memang berbaloi kerana pengguna dah jimet duit xpayah nak bayar lebih yuntuk dapatkan jumlah data yang sama amount

  8. #8
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    hmm..yang ni nak sendiri tekan ussd nombor baru dapat beli tapi pengguna yang berminat pun xpayah pergi ke kaunter celcom baru boleh dapat 50% extra internet ni
    lagipun aku pun tau sekarang ni hanya celcom line boleh cakap stabil di merata - rata tempat berbanding dengan line yang lain..

  9. #9
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    padangan aku kat celcom xpax kaw kaw ni , kalau dia buka kepada semua tahap umur mesti menarik banyak orang untuk menggunanya tapi sekarang ni hanya buka kepada 18-25 tahun sahaja..macam tu rugilah aku x boleh guna plan celcom xpax kaw akw ni

  10. #10
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    aku rasa xbanyak orang guna xpax kaw-kaw ni kerana ia ada had kepada umur untuk pengguna..tapi kawan aku nak tahu macam mana internet data boleh dapat ? xpax akw kaw ni beri berapa lama untuk extra 50% interent ada tu kepada pengguna?

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts