+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Ada gamer yg guna prepaid x?

  1. #1
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Ada gamer yg guna prepaid x?

    Aku baru ni dengar boleh guna duit prepaid utk masuk duit dlm online game. Betul ke? Takut tipu je. Ada org pernah guna x?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Betul... ada blh. Tapi bukan semua game kalau bukan silap saya. Kalau phone game rasanya guna card bank dah boleh beli.

  3. #3
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Ada app. Tapi app ni baru lagi. Boleh sampai topup credit jugak. "https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.myboost&hl=en"

  4. #4
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Aku pun dulu main games online guna prepaid yg biasa je tapi sekarang duk guna boost top up sbb senang nak guna.
    Malas nak g kedai satu hal. new user dapat 5 hinggit topup weii. Aku pantang free2 ni.

  5. #5
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Quote Originally Posted by Rindy View Post
    Aku pun dulu main games online guna prepaid yg biasa je tapi sekarang duk guna boost top up sbb senang nak guna.
    Malas nak g kedai satu hal. new user dapat 5 hinggit topup weii. Aku pantang free2 ni.
    so skrg main game online? Boost top up dapat 5 ringgit boleh beli barang ke? Nk pegi kedai, pun malas? Biar betul. Lain kali beli byk2 simpan.

  6. #6
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Quote Originally Posted by Harinto View Post
    Aku baru ni dengar boleh guna duit prepaid utk masuk duit dlm online game. Betul ke? Takut tipu je. Ada org pernah guna x?
    Ko Boleh cuba mcm mereka cakap tu.. Yg boost tu. Kalau x guna cara biasa. beli and top up sendiri. tu je.

  7. #7
    Junior Member mikail's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Quote Originally Posted by Rindy View Post
    Aku pun dulu main games online guna prepaid yg biasa je tapi sekarang duk guna boost top up sbb senang nak guna.
    Malas nak g kedai satu hal. new user dapat 5 hinggit topup weii. Aku pantang free2 ni.
    apps tu nnt byar tpup mcm mn?bole pkai online banking dak?

  8. #8
    Junior Member mikail's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    alahh benda ni macam collect2 point tu bila kau reload guna apps tu..tapi cara byran tu aku xtaw mcm mn..tgok org dok sebut ja.tak penah guna lg

  9. #9
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Quote Originally Posted by mikail View Post
    alahh benda ni macam collect2 point tu bila kau reload guna apps tu..tapi cara byran tu aku xtaw mcm mn..tgok org dok sebut ja.tak penah guna lg
    Aku dah guna. Bila kau topup nnti kau akan dpt reward. Rm5 boost boleh dpt yg pengguna yg baru sign up pastu kalau nak dapat boost banyak boleh guna referral code.
    Macam collect2 point tapi dlm bentuk reward jugak laa.

  10. #10
    Just Register
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Ada gamer yg guna prepaid x?

    Quote Originally Posted by Fathia View Post
    Aku dah guna. Bila kau topup nnti kau akan dpt reward. Rm5 boost boleh dpt yg pengguna yg baru sign up pastu kalau nak dapat boost banyak boleh guna referral code.
    Macam collect2 point tapi dlm bentuk reward jugak laa.
    Betul tu. Aku duk promote kat kawan2 aku app ni bagus pastu dpt laa rm5 boost credit bila new user sign up app ni. Sebenarnya app ni quite okay sesuai laa dgn zaman sekarang yg sibuk bebenor nak topup pun x sempat g kedai. Tekan app je boleh topup dah

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts