+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

  1. #11
    Just Register
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by Daim View Post
    Line coverage ni okayy jugak.. kalau bisnes plan ni mahal sikit kalau i prefer personal plan lagi murah and berbaloi jee . bisnes i staff tak ramai...so i bagi staff personal plan je
    kalau macam tu lagi elok guna wifi je kot. kesian dorang kena bayar sendiri. since staff you pon tak ramai kan. ada ja wifi yg murah dan laju kena pandai survey lah. business plan mmg membazir teruk klo you punya staff skit.

  2. #12
    Just Register
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by janicedel View Post
    rasanya bisness plan ni macam mahal ja. tapi kaalu nk cakap pasal wifi, sekarang pun banyak ja komplen pasal wifi lambat. kalau nk ambil bisness plan make sure coverage diutamakan dan kena survey harga dia betul. tak pasal2 mahal tapi coverage tak elok. tup2 ada additional charge. kena survey betul2 dan tengok feedback.
    coverage okey ja even kat kampung sekarang pon dah ada 4G paling kurang 3G. tiada masalah utk coverage so far. better ambil bisness plan daripada wifi, bisness plan mmg mahal tapi banyak benefit dan tak rugi kalau ambil even company kat luar bandar sekalipun. tambah2 kalau company tgh2 bandar lagi better ambil bisness plan,.

  3. #13
    Just Register
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by yang View Post
    kalau macam tu lagi elok guna wifi je kot. kesian dorang kena bayar sendiri. since staff you pon tak ramai kan. ada ja wifi yg murah dan laju kena pandai survey lah. business plan mmg membazir teruk klo you punya staff skit.
    Bisnes plan ni tak bazir pun utk salesman yg kena jumpe client kat luar , mrk kena guna waze , whatsapp n etc .. Harga dia okayy jee dgn data yg byk gile m

  4. #14
    Just Register
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by janicedel View Post
    rasanya bisness plan ni macam mahal ja. tapi kaalu nk cakap pasal wifi, sekarang pun banyak ja komplen pasal wifi lambat. kalau nk ambil bisness plan make sure coverage diutamakan dan kena survey harga dia betul. tak pasal2 mahal tapi coverage tak elok. tup2 ada additional charge. kena survey betul2 dan tengok feedback.
    company i baru jee tukar ke bisnes plan ni , line coverage dia 4G/3G tak pernah i dpt E. harga dia mmg fixed dgn GST , takde additional charges

  5. #15
    Just Register
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by Rina View Post
    Bisnes plan ni tak bazir pun utk salesman yg kena jumpe client kat luar , mrk kena guna waze , whatsapp n etc .. Harga dia okayy jee dgn data yg byk gile m
    ye , line coverage dia mmg tiptop... harga dia murah jeee tak mahal pun dgn line coverage n internet speed cam ni..lagi leh allocate data usage staff dgn check bill i.. plan ni mmg bagus

  6. #16
    Just Register
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    tulah kawan2 i cakap coverage CELCOM okey gila. so tiada masalah kalau you duduk kampung pon, even company kwn i kat pedalam dorang guna bisness plan celcom okey ja. celcom better dri yg lain

  7. #17
    Just Register
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by janicedel View Post
    tulah kawan2 i cakap coverage CELCOM okey gila. so tiada masalah kalau you duduk kampung pon, even company kwn i kat pedalam dorang guna bisness plan celcom okey ja. celcom better dri yg lain
    okey jgak klo syarat tak bnyk , dah boleh pergi survey utk company.thank you yg bagi feedback

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts