+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

  1. #1
    Junior Member dora's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Saya nak survey sikit tentang pelan telekomunikasi terkini untuk perniagaan yang ada tawarkan tawaran yg bgus2.Dan bagi banyak benefit untuk syarikat. Mungkin ada yang tengah guna atau ada apa2 idea yg lg bgus utk perniagaan?

  2. The Following User Says Thank You to dora For This Useful Post:

    vectorism (04-05-2017)

  3. #2
    Just Register
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    ko pgi check SME pelan kat website tapi I rasa pelan ni mahal ckit dr personal pelan...
    lagipun kuota tu xbyk jugak...xsampai sbulan dah habis.

  4. The Following User Says Thank You to PuanHamiddah For This Useful Post:

    vectorism (04-05-2017)

  5. #3
    Junior Member Hussein1994's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by PuanHamiddah View Post
    ko pgi check SME pelan kat website tapi I rasa pelan ni mahal ckit dr personal pelan...
    lagipun kuota tu xbyk jugak...xsampai sbulan dah habis.
    betul tu sbb biasanya business pelan mmg x berbaloi personal pelan lg best lg byk data
    benefit tu lbh krg je dua2 pon ade unlimited call

  6. The Following User Says Thank You to Hussein1994 For This Useful Post:

    vectorism (04-05-2017)

  7. #4
    Junior Member mikail's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    sama ja la.pelan individu tu pon sama ja lah.kadang x cukup juga.nama pun bisnes,guna ja la yg bisnes pelan punya.mesti ada kebaikan kalau tak diaorg tak buat la pelan macam tu.

  8. #5
    Just Register harry_don's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    MaxisONE Business..network baik..aku mmg pakai maxis 8thun dah.jadi aku rekomen maxis la.aku x brapa tau yg business punya,plan biasa pro lah..kau pegi tanya dulu.bg aku yg ni dah okay sebab telco lain aku tak brapa kenan.

  9. #6
    Junior Member matdan's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    Quote Originally Posted by harry_don View Post
    MaxisONE Business..network baik..aku mmg pakai maxis 8thun dah.jadi aku rekomen maxis la.aku x brapa tau yg business punya,plan biasa pro lah..kau pegi tanya dulu.bg aku yg ni dah okay sebab telco lain aku tak brapa kenan.
    mxs mhal..tokey msti nk cari yg hrga bebaloi pnya la..watpa byar mhal2 tp ada yg lg murah service pon sama ja.company aku dh bpa bln tukar ke clcm..line area sini tkde problem.ni kalau nk tmbh staff pon senang,no limit or had nk add on line, satu line byr rm70 je. mxs nka add atleast bundle of 5lines @ RM240.

  10. #7
    Junior Member dora's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Pelan Telekomunikasi Untuk Perniagaan

    SME je 2 pilihan kan..telco lain cam xde pun
    dah check kat website tu, celcom lebih byk kuota internet
    lagipun data tu blh allocate suka hati, depend berapa kuota bagi diorg pakai
    greenman tu xdapat cari kat website...mungkin pi servis center lepas ni

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts