+ Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37

Thread: makin banyak pulak ikaln xpax ni

  1. #11
    Just Register Penyu Malu's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by pikochew View Post
    kalau compare ngan telco lain mana lg murah? mmber aku ckp maxis murah gak. coverage ok
    stakat aku guna. plax plg murah kalau compared. 38 ringgit dh dpt 2gb quota pastu dpt free lg skali ganda quota. kalau hotlink 30 ringgit br dpt 1gb

  2. #12
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    yep. hotlink cam mahai skit. tp ada jugak free doble quota. bli 1gb dpt 1gb free cuma boley guna tgh mlm. pkl 2 pg. satu hal nk brjaga sbb nk guna free quota. tdo lg baik. haha

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Nk Tanya Xpax yg ada 10GB internet burung hantu Dari 1am ke 7am tu betul ke?? kalau betul nk cuba... recommend ke x?

  4. #14
    Just Register
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    ade byk pelan murah skr,tap saya rasa semua tak blh guna, kena bayar mahal sikit utk pelan bagus.
    Last edited by mazelan; 09-20-2016 at 03:29 AM.

  5. #15
    Just Register
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by Semir View Post
    Nk Tanya Xpax yg ada 10GB internet burung hantu Dari 1am ke 7am tu betul ke?? kalau betul nk cuba... recommend ke x?
    siapa guna internet dari 1am ke 7pm? tak perlu tidur ke?
    Last edited by mazelan; 09-20-2016 at 03:27 AM.

  6. #16
    Just Register
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by mazelan View Post
    siapa guna internet dari 1am ke 7pm? tak perlu tidur ke?
    ade byk orang yg tak tidur, kadang kala tak ade kelas padi hari kedua, saya pun tak tidur begitu awal.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Sim Celcom dah rosak ni.... Kalau nk tukar plan dn dapat sim baru boleh ke?

  8. #18
    Just Register Zaini's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by mazelan View Post
    siapa guna internet dari 1am ke 7pm? tak perlu tidur ke?
    kau bleh tunggu sambil tidur slpas bermula dl.. baik dl semua sekaligus sbb ni high speed internet kan?!
    speed lambat sikit pon xpe, semua ni akn dl abes apabila kau bangun haha

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by mazelan View Post
    siapa guna internet dari 1am ke 7pm? tak perlu tidur ke?
    dari 1am sampai 7am la ko ni...saya dah mula guna dah...x kisah tidur ke x tidur yg penting speed ia cepat dan free..

  10. #20
    Just Register
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    xpax nii best .. sbb klo nak load ape2 xlembap mcm sblm2 nii klo pakai plan lain kan.. haa try laa xpax turbo nii mmg rugi klo tak try

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts