+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37

Thread: makin banyak pulak ikaln xpax ni

  1. #1
    Just Register makcik cleaner's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    makin banyak pulak ikaln xpax ni

    dlm paper ada, dlm radio ada, dlm tv ada, tiap2 hari lak tu. promo bnyk ni btul murah ke xpax internet plan non stop ni? ada sape pnah guna?

  2. #2
    Just Register
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by makcik cleaner View Post
    dlm paper ada, dlm radio ada, dlm tv ada, tiap2 hari lak tu. promo bnyk ni btul murah ke xpax internet plan non stop ni? ada sape pnah guna?
    ouh ni.. Ak pon nmpak ni.. Klau compare dr dulu, skrg pelan ni tgh jd lebih murahhh!

  3. #3
    Member milooaiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by makcik cleaner View Post
    dlm paper ada, dlm radio ada, dlm tv ada, tiap2 hari lak tu. promo bnyk ni btul murah ke xpax internet plan non stop ni? ada sape pnah guna?
    aku rasa mcm makin murah je xpax internet tu. prasan gak promo dia dlm paper. rasa lg murah dr sblm ni. kan?

  4. #4
    Just Register Penyu Malu's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by milooaiss View Post
    aku rasa mcm makin murah je xpax internet tu. prasan gak promo dia dlm paper. rasa lg murah dr sblm ni. kan?
    aku dh guna.mmg makin murah. dulu 90 sen sehari skang dh jd 83 sen sehari. bantai je yg bulan. RM 38 dh dpt 2gb bro. mana nk cari mcm xpax ni. try je cek kat sini.
    http://www.xpax.com.my/internet

  5. #5
    Just Register Penyu Malu's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by milooaiss View Post
    aku rasa mcm makin murah je xpax internet tu. prasan gak promo dia dlm paper. rasa lg murah dr sblm ni. kan?
    aku dh guna.mmg makin murah. dulu 90 sen sehari skang dh jd 83 sen sehari. bantai je yg bulan. RM 38 dh dpt 2gb bro. mana nk cari mcm xpax ni.

  6. #6
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    kalau takde 4g kat kwsn aku takde guna gak internet laju pon. bazir je pakai 2gb ke 4gb ke. huhu. xmnat ah aku

  7. #7
    Just Register Penyu Malu's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by heppu View Post
    kalau takde 4g kat kwsn aku takde guna gak internet laju pon. bazir je pakai 2gb ke 4gb ke. huhu. xmnat ah aku
    cube cek simcard. takpon fon. takot problem kat stu. sbb aku punya okay je pakai 3g je. dpt gak 21mbps speed.

  8. #8
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    aku pakai fon sapot 4g kot. takkan le slow nau. haha. dan2 nk ckp fon aku murah. eleh tak heran sbb bnyk lg telco lain yg laju yg murah internet nya

  9. #9
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    kalau compare ngan telco lain mana lg murah? mmber aku ckp maxis murah gak. coverage ok

  10. #10
    Just Register makcik cleaner's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    jmat la credit kalau murah cmni. boleh wat bgayut credit lebih. haha

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts