+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Stock Photo | Bread & Pastries

  1. #1
    vectorism's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    stratosphere
    Posts
    6
    My Mood
    Doh
    Thanks
    1,244
    Thanked 1,020 Times in 383 Posts
    Downloads
    201
    Uploads
    231

    Stock Photo | Bread & Pastries

    .
    36 Stok Foto Beresolusi Tinggi, Roti & Pastri


    sila click image

    nyam nyam

  2. The Following 6 Users Say Thank You to vectorism For This Useful Post:

    3apak (06-25-2011), asrie (07-25-2011), creativcolor (06-24-2011), fqemo (06-25-2011), KuRtAzuandy (06-25-2011), nantero (08-08-2011)

  3. #2
    creativcolor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ipoh > Sungai Siput
    Posts
    685
    My Mood
    Inspired
    Thanks
    510
    Thanked 542 Times in 256 Posts
    Downloads
    46
    Uploads
    39
    huhuhu mmg cadangnya nak letak semua yg aku upload nanti tu kat forum.. tapi belum cukup banyak lagi uploadnye.. hehehe pelan pelan kayuh..

    Graphics | Designs | Prints : http://www.creativcolor.blogspot.com
    :::::::::::::::::::::::::: trying to be helpful & trying to be useful ::::::::::::::::::::::::::

  4. The Following 3 Users Say Thank You to creativcolor For This Useful Post:

    3apak (06-25-2011), KuRtAzuandy (06-25-2011), vectorism (06-25-2011)

  5. #3
    3apak's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    244
    My Mood
    Cheerful
    Thanks
    292
    Thanked 198 Times in 84 Posts
    Downloads
    64
    Uploads
    44
    ye lah....ingat nak upload gak photostock kat sini....tapi tak banyak collection...huhuhu....
    APAK WAS HERE
    ~Sharing is Caring~

  6. #4
    creativcolor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ipoh > Sungai Siput
    Posts
    685
    My Mood
    Inspired
    Thanks
    510
    Thanked 542 Times in 256 Posts
    Downloads
    46
    Uploads
    39
    Quote Originally Posted by 3apak View Post
    ye lah....ingat nak upload gak photostock kat sini....tapi tak banyak collection...huhuhu....
    ikut pesanan datuk nenek kita.. sikit2 lama lama jadi bukit

    Graphics | Designs | Prints : http://www.creativcolor.blogspot.com
    :::::::::::::::::::::::::: trying to be helpful & trying to be useful ::::::::::::::::::::::::::

  7. The Following User Says Thank You to creativcolor For This Useful Post:

    3apak (06-28-2011)

  8. #5
    asrie's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    529
    My Mood
    Aggressive
    Thanks
    306
    Thanked 239 Times in 130 Posts
    Downloads
    84
    Uploads
    16
    ni yg license kne beli ke?
    aku ade gak musykil tang image utk wat product image..
    sbb dulu waktu ku keje kat KL graphic designer, pnah kne saman pasal pkai gamba fotografer mane ntah..
    aku takde bukti nak tunjuk kat korg..tp, tak mustahil mende ni berlaku..
    tp kat Mesia, ni rating saman menyaman tak byk..
    so, perihal gamba ni slalu aku sajes kat customer beli dari photolibrary, malaysia punye..
    even kdg2 gamba yg kite nak tu tak menepati..

    then, adakah korg pnah alami pengalaman di saman, atau korg amik gamba sndri, then tunjuk customer, atau jugak..
    client bwk gamba kat korg?

  9. #6
    KuRtAzuandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    SeattleWangsa
    Posts
    0
    My Mood
    Crappy
    Thanks
    308
    Thanked 689 Times in 255 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    15
    erkk... kebanyakkan gambar product mmg mintak sendiri kat customer... sbb brg dieorg la kan... kalo takde aku slalu suggestkan cari professional photographer tuk amik... kalo dia takde baru aku mengofferkan memember... huhuhuhu....

  10. #7
    asrie's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    529
    My Mood
    Aggressive
    Thanks
    306
    Thanked 239 Times in 130 Posts
    Downloads
    84
    Uploads
    16
    betul jugak lagi...aku pun mmg sajes gak memember ku..
    tp alih2 kang dorg yg dpt job tu..haha makan kawan..
    apedehal..xde rezeki..tp klw kat photolibrary tu pun tak byk mende..
    klw dlm 600 x 600pxl pun paling murah RM150..

  11. #8
    creativcolor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ipoh > Sungai Siput
    Posts
    685
    My Mood
    Inspired
    Thanks
    510
    Thanked 542 Times in 256 Posts
    Downloads
    46
    Uploads
    39
    stock photo yang biasanya dijual kat Istockphoto @ shutterstock atau site yang seumpamanya sememangnye free license dan takkan disaman.. sebab diaorg dah nyatakan kat situ ROYALTY FREE.. cuma kalau nak download dari site tu la kena bayar.. hehehe.. so kalau sesapa yg dah download tu bleh je guna... apa kes plak lepas ko download ko tak bleh guna? hehehe..

    Graphics | Designs | Prints : http://www.creativcolor.blogspot.com
    :::::::::::::::::::::::::: trying to be helpful & trying to be useful ::::::::::::::::::::::::::

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts