+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Hasil kerja pertama menggunakan Ai

  1. #1
    Senior Vectorian azadz's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    67
    My Mood
    Relaxed
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 19 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0

    Hasil kerja pertama menggunakan Ai

    Izinkan aku mulakan sharing thread nie. Aku just nak share hasil kerja ku yang pertama menggunakan Ai utk sebuah organisasi....for the record aku tak pernak guna Ai sblmnya, cuba explore sendiri dan takda formal training, tgk youtube je la....

    For discussion purposes only, c&c are welcome... tq

    KEPAH5.jpg
    Last edited by azadz; 12-16-2010 at 12:55 AM.

  2. The Following User Says Thank You to azadz For This Useful Post:

    vectorism (12-17-2010)

  3. #2
    Palacca's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Asal Kelate ... laa ni duk Batu Caves, Selangor
    Posts
    195
    My Mood
    Yeehaw
    Thanks
    483
    Thanked 270 Times in 119 Posts
    Downloads
    177
    Uploads
    58
    Memang berbakat.... Try n Error... Berani Mati Tak Mati (pinjam ayat TONY WONG)

  4. #3
    KuRtAzuandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    SeattleWangsa
    Posts
    0
    My Mood
    Crappy
    Thanks
    308
    Thanked 689 Times in 255 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    15
    Quote Originally Posted by azadz View Post
    Izinkan aku mulakan sharing thread nie. Aku just nak share hasil kerja ku yang pertama menggunakan Ai utk sebuah organisasi....for the record aku tak pernak guna Ai sblmnya, cuba explore sendiri dan takda formal training, tgk youtube je la....

    For discussion purposes only, c&c are welcome... tq

    Attachment 158
    Tahniah... anda berjaya sampai ke peringkat pertama... neh minggu pertama anda di akademi Fantasi Vector... corak persembahan agak bagus... cume kenkadang tuh anda kene gune note rendah... dari segi toning suara boleh diperbaiki... pitching ade kenkadang tuh lari sket... interaksi ngan audience tu penting jgn asyik pandang kamera jerk... overall ok... sib baik minggu neh tak de penyingkiran hahahahaha

    Well done bro... keep it up... (komen atas tuh merapu aje hahaha)

  5. #4
    creativcolor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ipoh > Sungai Siput
    Posts
    685
    My Mood
    Inspired
    Thanks
    510
    Thanked 542 Times in 256 Posts
    Downloads
    46
    Uploads
    39
    aik... ada plak akademi fantasi vektor... huhuh ni juri profesional ke juri sms yg komen ni??

    Graphics | Designs | Prints : http://www.creativcolor.blogspot.com
    :::::::::::::::::::::::::: trying to be helpful & trying to be useful ::::::::::::::::::::::::::

  6. #5
    KuRtAzuandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    SeattleWangsa
    Posts
    0
    My Mood
    Crappy
    Thanks
    308
    Thanked 689 Times in 255 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    15
    Quote Originally Posted by creativcolor View Post
    aik... ada plak akademi fantasi vektor... huhuh ni juri profesional ke juri sms yg komen ni??
    dedua pun bukan... aku juri yang terkene duri... hahahaha

  7. #6
    Senior Vectorian azadz's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    67
    My Mood
    Relaxed
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 19 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ha ha....terima kasih atas komen semua. Bagus aku jumpa forum ni....selama ni buat keja sorang2 tak sapa nak share minat.

    Bro Kurt...aku akan improve persembahan dan baiki pitching dengan menjerit tiap2 ari ha ha ha ha.......

  8. #7
    KuRtAzuandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    SeattleWangsa
    Posts
    0
    My Mood
    Crappy
    Thanks
    308
    Thanked 689 Times in 255 Posts
    Downloads
    25
    Uploads
    15
    hahaha... jerit jgan tak jerit...

    aku slalu jerit gak tp dalam jamban...

  9. #8
    3apak's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    244
    My Mood
    Cheerful
    Thanks
    292
    Thanked 198 Times in 84 Posts
    Downloads
    64
    Uploads
    44
    good.....nampak macam dah lama buat design......tunjuk ajarku sifu...huhuhuh
    APAK WAS HERE
    ~Sharing is Caring~

  10. #9
    Senior Vectorian azadz's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    67
    My Mood
    Relaxed
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 19 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by KuRtAzuandy View Post
    hahaha... jerit jgan tak jerit...

    aku slalu jerit gak tp dalam jamban...
    Kita sama bro...ha ha ha....sambil menyedut udara segar, merenung masa depan, jamban lah tempat curahan ilham ha ha ha.....
    Last edited by azadz; 12-17-2010 at 08:10 PM.

  11. #10
    Senior Vectorian azadz's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    67
    My Mood
    Relaxed
    Thanks
    0
    Thanked 37 Times in 19 Posts
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by 3apak View Post
    good.....nampak macam dah lama buat design......tunjuk ajarku sifu...huhuhuh
    Tq apak....mana ada lama. Aku baru je belajar, ai introduced oleh sorang designer gak. Aku selalu guna photoshop, sekadar hobi...pas tu member ni perkenalkan ai kat aku. Asalnya org mintak tolong sebab aku selalu guna photoshop....design ni sekadar hobi je bro, bukan cari makan...

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts